Content Management

Naast het hosting van een webiste kan Dcomputers ook website’s, nieuwe en huidige beheren en onderhouden, websites die worden gemaakt met een CMS zoals, Drupal, Joomla of WordPress, maar ook websites die zijn gemaakt doormiddel van HTML, CSS en PHP.

Voor een goed beheerde omgeving is het belangrijk dat deze altijd up-to-date wordt gehouden met updates die een leverancier of 3de partij (plugins) aanleveren. Zo wordt drupal minimaal 1 keer in de maand geupdated.

Als websites niet goed worden onderhouden wordt de kan grooter dat deze een virus infectie oploopt. Op het moment dat dit gebeurt heeft niet alleen de website schade maar kunnen ook de andere website’s geinfecteerd worden.

Dcomputers zorgt ervoor dat uw website altijd up-to-date is en tevens is het aanbrengen van wijzigingen aan de website vaak goedkoper met een beheer contract dan zonder.

Hieronder een aantal van de website’s die Dcomuters in beheer heeft:

Wat zit je haar goed (HTML/PHP/CSS)
Moments for hair (WordPress)
Grand Cafe ‘Graaf-Jan’ (Drupal)

Ontstaan

De passie voor de IT is begonnen toen ik in Zeeland woonde en er een vriend belde met een probleem. Dit probleem kon ik oplossen en niet zijn bedrijf die een eigen IT afdeling ter beschikking heeft.

Algemene info

Tel: +31 6 82 69 72 45
Mail: [email protected]
KvK: 62689576
BTW: NL002354978B62